Windows CE Portál
HTC Charmer ROM-frissítés (MDA Compact II)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Operációs rendszerek, ROM frissítés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sziffi01
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: MDA Compact2

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 07, 2013 11:15    Hozzászólás témája: Rom frissítés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok új vagyok ebben a témában és ezért kérném a segítségeteket mert van egy mda compact 2 pda-m és rossz rom lett rá töltve és nem csinál semmit usb-n ha rádugom a gépre annyit csinál hogy villog a kijelző meg a töltés jelző!
Nem tudom bootloderbe tenni mit lehet ilyenkor tenni hogy ujra éledjen a készülék és vissza lehessen rá rakni a gyári romot?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
danielv
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 15, 2010 14:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv.

Olyan problémám lenne, hogy rom updateltem a telót és közbene 1 váratlan áramszunet volt.gép ujraindult.......
Namos betok lepni bootloaderbe feltettem rá 1 regebbi romot, T-mobil képnél megálla cucc. Egygond van, HR-elni nemtudom. voice meg fenykep gombra format is failed et ir.
Mtty ben pedig task 28 parancsra invalid command.

VALAKINEK VALAMI OTLET?
Vissza az elejére
psychopapa
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: Mio A701

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 12, 2010 18:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

zolchee írta:
Sziasztok!
Feltettem egy új ROM-ot a pda-mra, amiben a napok talán Horvátul vannak. Lehet ezt valamilyen módon angolra, vagy esetleg magyarra válltoztatni, vagy tanuljam meg. Very Happy

Köszi!

Start Menü-Settings-System-Regional Settings. Állítsd át Hungarian-ra. Így magyar lesz a dátumod. Üdv. Psychopapa
Vissza az elejére
vegas77
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: MDA Vario

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 12, 2009 12:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Még annyit szeretnék hozzátenni,hogy G4-es, az mtty-ből ennyit tudtam kiszedni,hogy info1 3.08.0001 info2 HTCSCHRTM0007 *i htce Ha valai tud segiteni,azt megkoszonném.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése MSN Messenger
vegas77
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: MDA Vario

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 09, 2009 02:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello! Tud valaki segiteni,hogy vistával hogyan tudok romot frissiteni? Kell e mtty és ha igen akkor melyik? mtty0513 és az 1.42 fent van a gépemen. Kell e valahol valamit lekapcsolnom? Xp-n már sikerült egyszer anno május környékén életet lehelni pda-mba, Molnartom és egy pár embernek köszönhetöen. Azt hittem egyszer már csináltam menni fog,de ugy látszik,ha visszaolvasok sem megy. Most nem én rontottam el kivételesen,hanem igy vettem. wm6-van rajta de mindig becsikozodik a kijelzö vagy épp fehéren világit mint egy lámpa és sokszor be sem kapcsol. Lehet nem ez a baja,de megprobálom azért. Elöre is köszi a segitségeteket!
Vissza az elejére
zolchee
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

PDA: T-Mobile MDA Compact II

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 24, 2009 00:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sikerült megoldanom a dolgot!
Ha valakit érdekel, a Settings/System/Regional Settings menüponton belül lehet állítgatni ilyesmit.
Vissza az elejére
zolchee
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 24, 2009 00:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Feltettem egy új ROM-ot a pda-mra, amiben a napok talán Horvátul vannak. Lehet ezt valamilyen módon angolra, vagy esetleg magyarra válltoztatni, vagy tanuljam meg. Very Happy

Köszi!
Vissza az elejére
K-Kobra
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 18, 2009 09:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Olvasgatom hogy ROM frissítéssel küzdetek igaz nekem nem ilyen készülékem van de hátha megoldás lehet a problémátokra
Nekm HTC universal van midig lefagyott a frissítés
Nekem a MTTY 1.42 segített ezzel a progival leformáztam a belső ROM-ot és utánna tökéletesen felmet az álltalam kiszemelt ROM Most már ha romot frissítek ezzel indítok és semmi gondom
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése
molnart
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 26, 2009 17:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ezt az oldalt ismered? innen is tudsz ROM-ot letölteni!
Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 23, 2009 14:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

molnart írta:

Szia!

én ezt a romot használtam. talán egy próbát megér! sok sikert!

http://www.tm-phonedownloads.com/dm_compact2_sw.html

Igen, én is ezt raktam fel meg próbálkozok vele egy ideje de semmi, a teló csak újraindulgat kifagy stb. de a win-t sosem vagy csak nagyon ritkán tölti be de akkor is használhatatlan, próbáltam egy mmásik romot de azt meg nem rakta fel csak kiírt v-mi error-t ez felmegy rendesen de a teló mégsem jó!
Vissza az elejére
molnart
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 23, 2009 10:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:
MTom írta:
Találtam egy romot a régi számítógépemen Smile hogy melyik azt nem tudom ha gondolod próbáld meg rosszabb úgysem lesz. http://mtom76.tar.hu/Kessz_rom.rar

rom frissítést csak saját felelősségre

Ezt meg nem rakja fel, 1%-nál ezt írja ki: "ERROR [326] : INVALID COMMAND
This NBF file cannot be used for your PDA Phone. Please check your NBF file." Sad

Szia!

én ezt a romot használtam. talán egy próbát megér! sok sikert!

http://www.tm-phonedownloads.com/dm_compact2_sw.html
Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 19, 2009 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:
Találtam egy romot a régi számítógépemen Smile hogy melyik azt nem tudom ha gondolod próbáld meg rosszabb úgysem lesz. http://mtom76.tar.hu/Kessz_rom.rar

Ezt meg nem rakja fel, 1%-nál ezt írja ki: "ERROR [326] : INVALID COMMAND
This NBF file cannot be used for your PDA Phone. Please check your NBF file." Sad
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

PDA: Mda Vario 3 ... MDA Compact II

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 19, 2009 15:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 19, 2009 14:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:
MTom írta:

Csá. Ha még mindig nem javult meg a készülék tedd fel ezt http://ppctuning.org/MDAc2_ROM_Johnnnnnnnnnny_v1.0.exe Ez már sok emberen segített. ez egy WM5 ös rom de rendbe szokta rakni a dolgokat.Ha ebben a fórumban visszaolvasol sok oldalt ott megtalálod miket írtak róla régebben. vagy keress rá a google-ben

Letöltöttem, viszont mikor elindítom PC-n az .exe-t akkor ezt írja ki: "Extracting EnterBootloader.exe
Extracting nk.nbf
CRC failed in nk.nbf
Extracting RUU_2.5.2_CZ_noid.exe
Extracting RUUGetInfo.exe
Extracting RUUResource.dll"

Tehát h az nk.nbf CRC hibás, és pont az kéne, ha total commanderben csomagolom ki az .exe-t akkor is CRC hibát ir az nk.nbf-re és em csomagolja ki! Ja és hiába töltöm le még1x az is ugyanúgy CRC-s lessz nem tom miért, tehát egyenlőre még ki sem tudtam bontani! Azt esetleg nem tudod h a fórumban kb. hanyadik oldal környékén írnak róla, mert kerestem de már jojózik a szemem XD és még nem találtam meg!

Hát ez tényleg hibás Sad a régi linkek meg már nemélnek ezt is valami orosz oldalon találtam
Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 19, 2009 14:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:

Csá. Ha még mindig nem javult meg a készülék tedd fel ezt http://ppctuning.org/MDAc2_ROM_Johnnnnnnnnnny_v1.0.exe Ez már sok emberen segített. ez egy WM5 ös rom de rendbe szokta rakni a dolgokat.Ha ebben a fórumban visszaolvasol sok oldalt ott megtalálod miket írtak róla régebben. vagy keress rá a google-ben

Letöltöttem, viszont mikor elindítom PC-n az .exe-t akkor ezt írja ki: "Extracting EnterBootloader.exe
Extracting nk.nbf
CRC failed in nk.nbf
Extracting RUU_2.5.2_CZ_noid.exe
Extracting RUUGetInfo.exe
Extracting RUUResource.dll"

Tehát h az nk.nbf CRC hibás, és pont az kéne, ha total commanderben csomagolom ki az .exe-t akkor is CRC hibát ir az nk.nbf-re és em csomagolja ki! Ja és hiába töltöm le még1x az is ugyanúgy CRC-s lessz nem tom miért, tehát egyenlőre még ki sem tudtam bontani! Azt esetleg nem tudod h a fórumban kb. hanyadik oldal környékén írnak róla, mert kerestem de már jojózik a szemem XD és még nem találtam meg!
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 19, 2009 12:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:
MTom írta:

szerintem ha életre kel akkor tedd fel újra a romot,ja és arra figyelj,hogy az aksid le ne merüljön azt mindenképp próbáld feltölteni

Igen, felraktam, de hiába semmi változás csak a fehér T-s képernyő, majd estére felteszem tölteni, mert délelőtt mikor betudtam kapcsolni 60%-on volt!

Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 18, 2009 20:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:

szerintem ha életre kel akkor tedd fel újra a romot,ja és arra figyelj,hogy az aksid le ne merüljön azt mindenképp próbáld feltölteni

Igen, felraktam, de hiába semmi változás csak a fehér T-s képernyő, majd estére felteszem tölteni, mert délelőtt mikor betudtam kapcsolni 60%-on volt!
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 18, 2009 19:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:
MTom írta:

Próbáld meg először a Soft resetet ha nem javul Hard reset.

Megpróbálam először a soft resetet de utána megint nem töltött be a win, majd hard reset de annál is ugyanaz akármennyit várok vele nem tölt be, azóta megint próbáltam kivenni az akksit aztán megint HR de eddig semmi! Nem tudom mi lehet vele, lehet h v.mi hardveres baja js van talán?

Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 18, 2009 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:

Megpróbálam először a soft resetet de utána megint nem töltött be a win, majd hard reset de annál is ugyanaz akármennyit várok vele nem tölt be, azóta megint próbáltam kivenni az akksit aztán megint HR de eddig semmi! Nem tudom mi lehet vele, lehet h v.mi hardveres baja js van talán?
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 18, 2009 14:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:
MTom írta:

vedd le pár percre az aksit hátha segít.egyszer nálam is volt valami hasonló de akkor harmadikra elindult

Na kivettem az akksit kb. félórára visszatettem majd bekapcsoltam, egy ideig T-s képernyő volt majd full fehér képernyő és kikapcsolt, ezután kivettem megint 10 percre és csináltam egy HARD resetet ami bevált, bekapcsolt betöltött a win felrakta ami kell stb. szal most MŰKÖDIK! Viszont szörnyen lassú, kb. fél perc mire reagál valamire pl. start megnyomására, és nem tom mit csináljak h véletlenül se cseszödjön el újra de jó legyen. Sz.ted, talán egy soft reset megoldja a lassúságot vagy milegyen?

Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 18, 2009 14:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:

vedd le pár percre az aksit hátha segít.egyszer nálam is volt valami hasonló de akkor harmadikra elindult

Na kivettem az akksit kb. félórára visszatettem majd bekapcsoltam, egy ideig T-s képernyő volt majd full fehér képernyő és kikapcsolt, ezután kivettem megint 10 percre és csináltam egy HARD resetet ami bevált, bekapcsolt betöltött a win felrakta ami kell stb. szal most MŰKÖDIK! Viszont szörnyen lassú, kb. fél perc mire reagál valamire pl. start megnyomására, és nem tom mit csináljak h véletlenül se cseszödjön el újra de jó legyen. Sz.ted, talán egy soft reset megoldja a lassúságot vagy milegyen?
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 18, 2009 08:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:
MTom írta:

pedig ez is rendben van Sad érdekes,hogy nem indiul el nyomj neki egy HR-t

Nyomtam, de ez sem segített ugyanaz a jelenség 1-2-szer újraindul majd megáll a fehér t-mobile képernyőnél!

Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 17, 2009 21:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:

Nyomtam, de ez sem segített ugyanaz a jelenség 1-2-szer újraindul majd megáll a fehér t-mobile képernyőnél!
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 17, 2009 20:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:
IPL 3.08
SPL 3.08.0000
OS 3.8.2.21

Ezeket az adatokat irja ki, de pl mikor bekapcs után először ujraindul akkor még kiírja ezt is: "GSM 02.69.21"

Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 17, 2009 17:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

IPL 3.08
SPL 3.08.0000
OS 3.8.2.21

Ezeket az adatokat irja ki, de pl mikor bekapcs után először ujraindul akkor még kiírja ezt is: "GSM 02.69.21"
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 17, 2009 11:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:
Sikerült felraknom a ROM-ot viszont a készülék nem tölti be a win-t, csak a fehér T-s képernyőig jut majd 1x 2-szer újraindul és kifagy vagy kikapcsol stb.

Induláskor mit ír ki a képernyőre?? / ipl:xxxxx spl:xxxxx /
Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 16, 2009 19:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sikerült felraknom a ROM-ot viszont a készülék nem tölti be a win-t, csak a fehér T-s képernyőig jut majd 1x 2-szer újraindul és kifagy vagy kikapcsol stb.
Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 15, 2009 21:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:
nihil írta:
nihil írta:
Sikerült boot loaderbe tennem, újra rá akartam tenni a ROM-ot ami tegnap felment, de most 95%-nál megáltt és ezt irta ki: "ERROR 326 INVALID COMMAND. This NBF file cannot be used for you PDA Phone. Please check your NBF file." Ilyenkor mi van?

Na meg próbáltam még1x de u.azt írja csak mostmár 80%-nál, tudnnátok linkelni egy másik ROM-ot hozzá amivel működik?

Próbáld meg ezzel http://www.windowsceportal.hu/index.php?tartalom=szoftverek&azonosito=159
Használat: Kicsomagolod a letöltött t-mobos romot. kicsomagolod a linkelt dolgot is. A kicsomagolt romban van egy .NBH file(talán ez a neve)
azt átmásolod abba amit linkeltem és már kicsomagoltál. teló bootloader és innen indítod a frissítést.

ezt szedd le : HTC Charmer ROM Upgrade Utility 2.5.2 - ID ellenőrzés nélküli
297.7 KiB

Pont így csináltam tegnap is meg ma is, mert a T-s ROM-ot csak így lehetett felrakni, mert ha rendesen csináltam és nem csomagoltam ki akkor el sem indult a ROM frissítés, csak 0%-nál kiírta h INVALID VENDER ID! Csak azt nem értem h tegnap gond nélkül felment most meg 80%-nál mindig kifagy:S
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 15, 2009 21:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:
nihil írta:
Sikerült boot loaderbe tennem, újra rá akartam tenni a ROM-ot ami tegnap felment, de most 95%-nál megáltt és ezt irta ki: "ERROR 326 INVALID COMMAND. This NBF file cannot be used for you PDA Phone. Please check your NBF file." Ilyenkor mi van?

Na meg próbáltam még1x de u.azt írja csak mostmár 80%-nál, tudnnátok linkelni egy másik ROM-ot hozzá amivel működik?

Próbáld meg ezzel http://www.windowsceportal.hu/index.php?tartalom=szoftverek&azonosito=159
Használat: Kicsomagolod a letöltött t-mobos romot. kicsomagolod a linkelt dolgot is. A kicsomagolt romban van egy .NBH file(talán ez a neve)
azt átmásolod abba amit linkeltem és már kicsomagoltál. teló bootloader és innen indítod a frissítést.

ezt szedd le : HTC Charmer ROM Upgrade Utility 2.5.2 - ID ellenőrzés nélküli
297.7 KiB
Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 15, 2009 17:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:

Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 15, 2009 16:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 15, 2009 14:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:

És biztos,hogy compact2-d van?? nem sima compact?? nem ugyanaz!!

Igen biztos!!!
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 15, 2009 12:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:

Nem hiszem, mivel hivatalos ROM-ot raktam fel, annak elméletileg jónak kellene lennie vagy mégsem? Konkrétan ezt raktam rá: http://www.tm-phonedownloads.com/dm_compact2_sw.html
Mondjuk az a wifi dolog az nekem is gyanús volt, meg h pont ott állt meg, vagy csak annyira hosszú ideig töltötte azt nem tom.

És biztos,hogy compact2-d van?? nem sima compact?? nem ugyanaz!!
Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 15, 2009 11:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:
nihil írta:
Sziasztok!

Segítség kellene, van egy HTC charmerem amin ROM-ot frissítettem, majd bekapcsolt betöltött a win stb. és elkezdte feltelepíteni a gyári progikat, jó ideig telepítette de egyszer csak megállt a csík v.mi wifiTempOn.exe nevű fájlnál és nem mozdult így volt kb. fél óráig, gondoltam lefagyott ezért nyomtam egy soft resetet amire kikapcsolt, és azóta semmire sem reagál nem lehet se bekapcsolni, se bootloaderbe tenni semmi egyéb, még a led sem vilagít ha töltőre teszem sem, tehát semmire sem reagál! Mit tegyek??? Segítsetek pls!

Hi valószínű rossz romot tettél rá nem ????? wifi nincs a te készülékedben!!!!!!!!!!
olvass utána mik a lehetőségek de lehet,hogy kuka.http://pdaplus.hu/smf/index.php?board=27.0

Nem hiszem, mivel hivatalos ROM-ot raktam fel, annak elméletileg jónak kellene lennie vagy mégsem? Konkrétan ezt raktam rá: http://www.tm-phonedownloads.com/dm_compact2_sw.html
Mondjuk az a wifi dolog az nekem is gyanús volt, meg h pont ott állt meg, vagy csak annyira hosszú ideig töltötte azt nem tom.
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 15, 2009 09:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nihil írta:
Sziasztok!

Segítség kellene, van egy HTC charmerem amin ROM-ot frissítettem, majd bekapcsolt betöltött a win stb. és elkezdte feltelepíteni a gyári progikat, jó ideig telepítette de egyszer csak megállt a csík v.mi wifiTempOn.exe nevű fájlnál és nem mozdult így volt kb. fél óráig, gondoltam lefagyott ezért nyomtam egy soft resetet amire kikapcsolt, és azóta semmire sem reagál nem lehet se bekapcsolni, se bootloaderbe tenni semmi egyéb, még a led sem vilagít ha töltőre teszem sem, tehát semmire sem reagál! Mit tegyek??? Segítsetek pls!

Hi valószínű rossz romot tettél rá nem ????? wifi nincs a te készülékedben!!!!!!!!!!
olvass utána mik a lehetőségek de lehet,hogy kuka.http://pdaplus.hu/smf/index.php?board=27.0
Vissza az elejére
nihil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 15, 2009 00:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Vissza az elejére
molnart
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 03, 2009 18:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vegas778605 írta:
Hello! Megnéztem az msn-t,de nem vagy ott. msn cimem:csabus77@freemail.hu

OK. most itt vagyok
Vissza az elejére
molnart
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 03, 2009 18:08    Hozzászólás témája: Re: :( Hozzászólás, az előzmény idézésével

maximus írta:
Sziasztok fórumozók!
Tud nekem valaki segíteni ebben a témában?
Üdv Jani

mi a téma?
Vissza az elejére
maximus
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: MDA Compact 2

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 03, 2009 17:06    Hozzászólás témája: :( Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok fórumozók!
Tud nekem valaki segíteni ebben a témában?
Üdv Jani
Vissza az elejére
Vegas778605
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: MDA Compact II.

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 03, 2009 12:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello! Megnéztem az msn-t,de nem vagy ott. msn cimem:csabus77@freemail.hu
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Operációs rendszerek, ROM frissítés Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Következő
1 / 19 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva