Windows CE Portál
rom fissites

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Operációs rendszerek, ROM frissítés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Dev
Főszerkesztő
Főszerkesztő

PDA: HTC Touch Pro,i-mate JAM,i-mate SP2,MC16,MC218,Casio M30

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 07, 2012 18:07    Hozzászólás témája: Re: boot Hozzászólás, az előzmény idézésével

T4zZ írta:
Sziasztok! nagy bajban vagyok! összeomlott a pdam . egy O2 XDA IIi ről lenne szó , éppen elszerettem volna adni , csaka s rácnak magyarul kellet...

Ne aggódj, semmi baja. Csak egy hard reset kell neki és utána telepítsd újra magyarítást, de ne a kártyára.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Felhasználó weblapjának megtekintése
T4zZ
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: O2 Xda

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 04, 2012 08:29    Hozzászólás témája: boot Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! nagy bajban vagyok! összeomlott a pdam . egy O2 XDA IIi ről lenne szó , éppen elszerettem volna adni , csaka s rácnak magyarul kellet... nem is volt vele probléma feltettem rá a language extender nevű programot , működött is... csak véletlen a memoria kártyára telepítettem , mondom inkább át teszem az alap memoriára kitudja hogy van benne memória kártya . erre felteszi kiirja h sikeres minden.... újra indul a pda.. és valami olyasmi üzenetet dobot hogy : "Shel32.exe alkalmazás érvénytelen muveletet hajtott végre és belesz zárva ha a probléma továbbra is fent áll foprduljon a program készítőjéhez " aztán csak egy "ok" gomb volt , a bő választási lehetőség.... rányomtam és ott is maradt.. nem csinált semmit, szenvedtem még vele , újra indítgattam a boot loaderbe nagy nehezen bementem próbáltam volna újra rakni , beakartam bootolni de ott csak ilyen tesztek vannak .. és rájöttem h a pda-m hibátlanul müködik Very Happy de viszont onnastol kezdve amikor bekapcsolom , a töltő képernyőnél befagy... valami segítség Kérlek titeket segítsetek , hogy tudom újra rakni ? vagy esetleg mit tudok vele csinálni ?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése MSN Messenger
szil2006
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 01, 2011 17:00    Hozzászólás témája: rom fissites Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziasztok!!
medion 470 re hogy tudnek rom fissitest szerezni?
legyszi segitsetek! köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Operációs rendszerek, ROM frissítés Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva