| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Dev Főszerkesztő

Csatlakozott: 2004.05.20., Csütörtök, 22:21 Hozzászólások: 3751 PDA: HTC Touch Pro,i-mate JAM,i-mate SP2,MC16,MC218,Casio M30
|
Elküldve: Kedd. Aug. 07, 2012 18:07 Hozzászólás témája: Re: boot |
|
|
| T4zZ írta: | | Sziasztok! nagy bajban vagyok! összeomlott a pdam . egy O2 XDA IIi ről lenne szó , éppen elszerettem volna adni , csaka s rácnak magyarul kellet... |
Ne aggódj, semmi baja. Csak egy hard reset kell neki és utána telepítsd újra magyarítást, de ne a kártyára. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
T4zZ Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2012.07.01., Vasárnap, 17:10 Hozzászólások: 1 PDA: O2 Xda
|
Elküldve: Szer. Júl. 04, 2012 08:29 Hozzászólás témája: boot |
|
|
Sziasztok! nagy bajban vagyok! összeomlott a pdam . egy O2 XDA IIi ről lenne szó , éppen elszerettem volna adni , csaka s rácnak magyarul kellet... nem is volt vele probléma feltettem rá a language extender nevű programot , működött is... csak véletlen a memoria kártyára telepítettem , mondom inkább át teszem az alap memoriára kitudja hogy van benne memória kártya . erre felteszi kiirja h sikeres minden.... újra indul a pda.. és valami olyasmi üzenetet dobot hogy : "Shel32.exe alkalmazás érvénytelen muveletet hajtott végre és belesz zárva ha a probléma továbbra is fent áll foprduljon a program készítőjéhez " aztán csak egy "ok" gomb volt , a bő választási lehetőség.... rányomtam és ott is maradt.. nem csinált semmit, szenvedtem még vele , újra indítgattam a boot loaderbe nagy nehezen bementem próbáltam volna újra rakni , beakartam bootolni de ott csak ilyen tesztek vannak .. és rájöttem h a pda-m hibátlanul müködik de viszont onnastol kezdve amikor bekapcsolom , a töltő képernyőnél befagy... valami segítség Kérlek titeket segítsetek , hogy tudom újra rakni ? vagy esetleg mit tudok vele csinálni ? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szil2006 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Szomb. Jan. 01, 2011 17:00 Hozzászólás témája: rom fissites |
|
|
sziasztok!!
medion 470 re hogy tudnek rom fissitest szerezni?
legyszi segitsetek! köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|