Windows CE Portál
ActiveSync-el nem tudom tallozni az eszközt.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Operációs rendszerek, ROM frissítés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
HierophantHUN
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 05, 2012 16:40    Hozzászólás témája: ActiveSync-el nem tudom tallozni az eszközt. Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok.

Lenne egy nagy problémám. Van több féle eszközöm természetesen windows CE rendszerrel. Probléma a következő. Frissen feltelepítem az activesync-et és csatlakoztatom az eszközt. Semmi baj kiírja hogy csatlakozik és a tallózás gombra kattintva megnyitja a tartalmát. Ezzel nincs is baj viszont használom az eszközöket rajta majd egy idő múlva (1-2 hónap vagy több) nem tudom hogy mitől csatlakozik rendesen az eszközre viszont mikor a tallózásra megyek megnyitja a mappát viszont teljesen üres. Pedig hát rajta van minden ami korábban is. Másolni nem enged rá illetve létrehozni sem. Ötletem sincs hogy mi foghatja le. Olyan már történt hogy csináltam a gépen egy visszaállítást és utána jó lett(rosszabb esetben full reinstall) de ez állandóan nem megoldható. Tudtok e ebben segíteni hogy mi lehet a baj, miért nem tudom tallózni az eszközömet.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv: Hierophant
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Operációs rendszerek, ROM frissítés Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva