Windows CE Portál
GPS Igo Amigo

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanácsadás
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Attis
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 12, 2013 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát nem kapkodja el senki a válaszadást. Embarassed
Na mindegy lépek is
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
Attis
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 16:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sajnos még mindig várom a megoldást.
Vissza az elejére
Attis
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 30, 2012 15:39    Hozzászólás témája: GPS Igo Amigo Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek.Egy problémával küszködöm amit nem tudom hogy hogyan lehet meg oldani.
4 évvel ezelőtt vásároltam egy Navon N470 es GPS-t amihez eredeti térkép szoftvert is adtak.Igo Amigo szoftver.Windows CE Core 5.0 van rajta.Eddig fel sem tűnt hogy nincs benne Ausztria és Németország térkép.A készülék leírásában pedig azt írja hogy tartalmazza Le töltöttem az országokat és be is másoltam mindent a megfelelő mappákban de nem ismeri fel az újonnan bemásolt file-kat.A web oldalról is próbáltam a frissítéseket meg csinálni ami sikeres volt,és azt írta ki hogy a készülék napra kész.Viszont ha meg akarom tervezni az útvonalat akkor az országok között nem szerepel sem Ausztria sem Németország.Ha PC keresztül be megyek a mappákba akkor meg látom hogy ott van.Mit lehet csinálni?Van e megoldás a dologra?Hogyan tudom aktiválni(telepíteni)hogy működjön.
Válaszokat előre is köszönöm.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanácsadás Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva