| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Attis Frissen regisztrált

|
Elküldve: Kedd. Márc. 12, 2013 15:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nem kapkodja el senki a válaszadást.
Na mindegy lépek is |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 16:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sajnos még mindig várom a megoldást. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Jún. 30, 2012 15:39 Hozzászólás témája: GPS Igo Amigo |
|
|
Üdv mindenkinek.Egy problémával küszködöm amit nem tudom hogy hogyan lehet meg oldani.
4 évvel ezelőtt vásároltam egy Navon N470 es GPS-t amihez eredeti térkép szoftvert is adtak.Igo Amigo szoftver.Windows CE Core 5.0 van rajta.Eddig fel sem tűnt hogy nincs benne Ausztria és Németország térkép.A készülék leírásában pedig azt írja hogy tartalmazza Le töltöttem az országokat és be is másoltam mindent a megfelelő mappákban de nem ismeri fel az újonnan bemásolt file-kat.A web oldalról is próbáltam a frissítéseket meg csinálni ami sikeres volt,és azt írta ki hogy a készülék napra kész.Viszont ha meg akarom tervezni az útvonalat akkor az országok között nem szerepel sem Ausztria sem Németország.Ha PC keresztül be megyek a mappákba akkor meg látom hogy ott van.Mit lehet csinálni?Van e megoldás a dologra?Hogyan tudom aktiválni(telepíteni)hogy működjön.
Válaszokat előre is köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|