Windows CE Portál
HTC Himalaya ROM-frissítés (MDAII, XDAII, iMate, Qtek2020)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Operációs rendszerek, ROM frissítés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hutoczky
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 05, 2010 18:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dev írta:
Kipróbáltam a szinkront a PC-n és mind a 4343 mind 4328-as AS-sal hibátlanul ment, köszi a tippet. Valószíünleg az MDA II USB drivere miatt nem ment a notebookon (ugyanis azt előzőleg telepítettem, de nem kellett volna). Most megpróbálom kiirtani a drivert.

Nagy megdöbbenéssel konstatáltam, hogy az AS4 nem támogatja a háttérmentést. Érdekes, de inkább bosszantó. Remélem hamarsan kijön a végleges 4.0 verzió.

Így, hogy végre megy a szinkron is és a progik nagy része fut WM5-ön, én már biztos, hogy maradok a Magneto mellett.

Szia , nekem pont egy MDA2 usb driver kellene.
Valaki tudna küldeni?
hutoczky@freemail.hu
win7 es os re.
32bites hun verzió.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése
davidd20
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: Md vario l

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 19, 2009 12:06    Hozzászólás témája: Mda vario Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát volt rajta windows!
összekötöttem a géppel (adatkbellel), Fent volt a gépen nekem egy windows mobile 2003 SE és azt akartam feltelepíteni, ezért elindítottam elkezte telepíteni és az MDA kiírt valamit (talán azt hogy most újra fog indulni) én rákattintottam az OK-ra és újraindult, és már nincs rajta semmi!!?????
??????
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
Dev
Főszerkesztő
Főszerkesztő

PDA: HTC Touch Pro,i-mate JAM,i-mate SP2,MC16,MC218,Casio M30

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 19, 2009 10:53    Hozzászólás témája: Re: Mda vario Hozzászólás, az előzmény idézésével

davidd20 írta:
Helló jó lenne h valaki tudna segíteni??????
Cseréltem egy mda vario 1-est, most van először ilyen telóm!!!
Sikerült adatkábelell összekötni fel raktam hozzá a progit is, de amikor újra akartam telepíteni elkezte telepíteni kiírta hogy újra fog indulni és amikor újraindult azóta csak fehérség jön be??????addig bejön hogy: loading windows. Aztán fehérsék????
Sztem letöröltem a windowst, és most nem tudom újrarakni mert hiába dugom össze a géppel nem érzékeli a gép. van hozzá sok progim csak nem tudom hogy ilyenkor melyiket kell használni vagy mi van ilyenkor????????
Légyszi valaki irja már meg hogy mi van ilyenkor!!!???

"újra akartam telepíteni": pontosan mit csináltál? Frissítetted a ROM-ot vagy csak újraindítottad?

Egyébként rossz témakörbe írtál, mert a géped HTC Wizard, nem Himalaya. Ez a megfelelő témakör:
http://www.windowsceportal.hu/forum/viewtopic.php?t=626
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Felhasználó weblapjának megtekintése
davidd20
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: Md vario l

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 19, 2009 00:21    Hozzászólás témája: Mda vario Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló jó lenne h valaki tudna segíteni??????
Cseréltem egy mda vario 1-est, most van először ilyen telóm!!!
Sikerült adatkábelell összekötni fel raktam hozzá a progit is, de amikor újra akartam telepíteni elkezte telepíteni kiírta hogy újra fog indulni és amikor újraindult azóta csak fehérség jön be??????addig bejön hogy: loading windows. Aztán fehérsék????
Sztem letöröltem a windowst, és most nem tudom újrarakni mert hiába dugom össze a géppel nem érzékeli a gép. van hozzá sok progim csak nem tudom hogy ilyenkor melyiket kell használni vagy mi van ilyenkor????????
Légyszi valaki irja már meg hogy mi van ilyenkor!!!???
Vissza az elejére
Doki90
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: O2 XDA II

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 14, 2009 20:07    Hozzászólás témája: Sziasztok újabb problémám van :S Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok újabb problémám van :S ...

Tudna nekem segíteni vki ?

Hívás fogadás vagy inditás után nincs hang, semmi hang nincs ... :S se csörgés. egyedül csengőhang van ... O2 XDA II
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése MSN Messenger
hutoczky
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 16, 2009 15:48    Hozzászólás témája: MDA2 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok , szeretném segitségetekett kérni.
Van egy MDA" tesem , és gondol egyett újra indúl, meg elég lasú szoftver reset tel probálkoztam már, semmi.
Milehett a gond, géppel bluetoton keresztül komunikál.
windows mobile 2003 SE van rajta.
Esetleg ha valaki tudd rom update -ett akkor azt meg köszönöm, van egy usb-s kábelem is ,de ha azt rákötöm a gépre akkor nem is meri fel.
Vissza az elejére
K-Kobra
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 16, 2009 00:36    Hozzászólás témája: Help Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nagyon nagy hibát vétettem
Elrontottam a PDA-t I-mate jasjar romfrissítés közben kihúztam az usb-t
Innentől semmit nem csinála Sötét képernyőre kiírja felülre USB alulra v1.00
semmi sem segit Hard reset megkérdi mit akarok ha hardot nyomjak "0" ha szoftot "x" de semmi nem történik csak sötét képernyő az eredmény
Tudna valaki segíteni ?
Vissza az elejére
feenty
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 06, 2009 23:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Teljesen kezdőként kérdezek, szóval sorry ha hülyeség lesz.
Az a gondom hogy van egy "távolkeleti kütyüm" nevezzük klónnak Smile
Jóformán semmit nem tudok róla. A RUU -khoz mindig kapcsolódik egy getdevicedata.exe ami ugy infót ad a készülékről. Ha ismeretlen a készülékem gyártója lehetséges-e ezzel a megoldással valahogy kisilabizálni néhány adatot a készülékről?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése MSN Messenger
u tom
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: QTEC 100

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 13, 2008 09:56    Hozzászólás témája: Qtech 100s Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! Tudna segíteni valaki? Van egy Q100s készülékem. win.2003 van rajta, de nem igazán jó. Nem müködik a billentyüzár stb. Szeretném lecserélni a windows 5re, v.w6 ra.
Hol tudom megszerezni a megfelelő programokat? És hogy csináljam( lépésről-lépésre) mert, eddig nem jött össze! Megköszönöm mindenki segítségét akinek van ötlete!
Vissza az elejére
Doki90
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 11, 2008 17:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

miért jó a bootloader frissités ? egyátalán jó az ha frissebbet teszunk fel ? Smile pls help
Vissza az elejére
Doki90
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 06, 2008 13:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

:\ újabb problémám lenne :S Very Happy

pls help Smile

a helyzet a köv, újra raktam azt a wint amit mondtál hogy ajánlasz(másik winnél is csinálta), hogy felrakok progikat(alap ami kell TC,TCMP) és jönnek a játékok(mert Very Happy arra használom...) és olyan van hogy gondol egyet és nem látja sehogyse a memoria kártyát (storeage card) és csak hard resettel lehet újra éleszteni ... tegnap 2× is megcsinálta pls help :S nem tudom miért csinálja !!

Thanks !
Vissza az elejére
petyu5
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: t-mobile MDA2 Htc himalaya

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 31, 2008 22:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm most megtettem és inen töltötem le egy oprendszert megy is szépen csak nem tudom szinkronizálni a laptomomal mert a régi aktive nemlátja
Vissza az elejére
xanadu
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

PDA: Samsung SGH-i780 (i780DXHH1 rom)

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 31, 2008 22:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

petyu5 írta:
Sziasztok
Segitségetek kérném ha lehet.
Vanegy t-mobile mda2 gépem ami most csak enyit ír ki SERIAL v1.06 vagy a dokkolóba
usb v1.06 mit tudok tenni.SOS
Kezdő vagyok Exclamation Shocked

Ilyenkor a készülék bootloader módban van, amit például romfrissítéskor használunk. Ebből kilépni általában hard resettel lehet, ekkor a rendszer visszaáll alapállapotba és minden saját adat eltűnik (mint amikor a PC újra van húzva) Ha a rom sérült meg, akkor frissíteni kell a romot.
Vissza az elejére
petyu5
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: t-mobile MDA2 Htc himalaya

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 31, 2008 22:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok
Segitségetek kérném ha lehet.
Vanegy t-mobile mda2 gépem ami most csak enyit ír ki SERIAL v1.06 vagy a dokkolóba
usb v1.06 mit tudok tenni.SOS
Kezdő vagyok Exclamation Shocked
Vissza az elejére
xanadu
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 28, 2008 23:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Doki90 írta:
hm

lehetne részletesebben?
Vissza az elejére
Doki90
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 28, 2008 00:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hm
Vissza az elejére
xanadu
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 27, 2008 07:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

béla írta:
sziasztok véletlen kitöröltem a programokat aszt irja hogy rom stop nemtudok a számitó gépel se kapcsolatot teremteni ilyenkor mi van? hogyan lehet ujra telepiteni ,segitsen aki tud köszönöm. Qtek s 100 a készülék.

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=MagicianRomUpgrade
Vissza az elejére
béla
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 27, 2008 04:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziasztok véletlen kitöröltem a programokat aszt irja hogy rom stop nemtudok a számitó gépel se kapcsolatot teremteni ilyenkor mi van? hogyan lehet ujra telepiteni ,segitsen aki tud köszönöm. Qtek s 100 a készülék.
Vissza az elejére
Doki90
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 26, 2008 23:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

köszi Smile még vki ? mást ? (addig ez lesz probának)
Vissza az elejére
xanadu
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 26, 2008 21:23    Hozzászólás témája: Re: WM Hozzászólás, az előzmény idézésével

Doki90 írta:
Ti melyik oprendszert ajánjátok XDAII -re ? 02 03 03se 05 06 6.1 ? pls Smile mert akkor azt rakom fel, amivel a leggyorsabb amihez a legtöbb progi van stb pls vki írja meg nékem köszönöm szépen !

Én helmi_c romját ajánlom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=328633
Vissza az elejére
Doki90
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 26, 2008 18:58    Hozzászólás témája: WM Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ti melyik oprendszert ajánjátok XDAII -re ? 02 03 03se 05 06 6.1 ? pls Smile mert akkor azt rakom fel, amivel a leggyorsabb amihez a legtöbb progi van stb pls vki írja meg nékem köszönöm szépen !
Vissza az elejére
xanadu
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 25, 2008 09:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mohameddd írta:
Hy all
Van nekem egy Mio A702-esem amin szeretném frissíteni a rom-ot és nem igazán tudom hogy ezt hogy is kellene, ebben szeretném ha segytene nekem valaki.

Most milyen rom van rajta?
http://www.lcp.hu/termek.php?termek=83 Tőlük meg tudod kérdezni, van-e újabb.
Vissza az elejére
mohameddd
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 25, 2008 09:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hy all
Van nekem egy Mio A702-esem amin szeretném frissíteni a rom-ot és nem igazán tudom hogy ezt hogy is kellene, ebben szeretném ha segytene nekem valaki.
Vissza az elejére
Doki90
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 24, 2008 11:05    Hozzászólás témája: köszi gyerekek ! :S Hozzászólás, az előzmény idézésével

köszönöm hogy valaki megprobált segíteni ...

de sikerült

ezek után már nem is merek kérdezni
Vissza az elejére
Doki90
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 23, 2008 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

vki könyörgöm segítsen már pls nem bírok mit csinálni, aki ért az általános pdahoz, vagy az XDAII höz kérem vegyen már fel :'(((
Vissza az elejére
szekist
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: HTC Touch Cruise

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 20, 2008 17:24    Hozzászólás témája: HTC Tuch Cruise Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

En Lama vagyok ehez:D Nos olyan kerdesem lenne hogy vettem egy Htc Tuch Cruiset-tegnap es hat Francia (Belgiumban vettem) rendszer van rajta. Olyan kerdesem lenne hogy hogy tudok belolle magyart vagy nemetet csinalni. 6.0 van rajta most. Minden segitsegnek orulnek es hat jolenne megoldani igy es nem szervibe jarni vele. ha valaki ert a rom frisiteshez az irjon vagy vegyen fel msn-re: szekely.istvan@hotmail.com

Koszi elore is a helpeket!
Vissza az elejére
Doki90
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 16, 2008 15:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

pls vki segítsen Smile vegyen fel msn-n lenne 1000 kérdésem :'( sehogy se jó lefagy meg minden szar, újjat meg nem tok rárakni :'((( msn: dr.tamas@freemail.hu
Vissza az elejére
Doki90
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 13, 2008 01:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok, üdv mindenkinek Smile

Lenne egy iszonyat problemám, és megkérném az itten olvasó emberkéket h segítsenek Smile mert már napok óta ezzel szenvedek Smile

Problemám a következő előzményekkel együtt:

Körül belül 1 hete kaptam egy O2 XDA II PPC-t, kezembe adták megismerkedtem vele, feltünt h nem ad ki hangot ... (WM 2003(se vagy nem volt rajta ...) , több napig keresgettem kérdezgettem más fórumokon (ezt a fórumot/oldalt nem találtam még meg:( ) , válasz nem jött ...
találtam egy 20 gb-os és két 400mb-os torrentet, tele programmal játékkal Razz ez mind faya volt, láttam h van wm 2003se, 2005, 5 és ilyenek, probáltam megérteni a dolgokat talán mostanra sikerült( pl: wm 2005 = 5)
a lényeg h feltettem egy frissebb romú radiojú 2003se -t , és válá jó lett a hang, itt kellett volna megálnom talán Smile .... mohoságom nem telt be, és felraktam a wm 5-t ez faja volt, de adódtak problemáim (h a sima storage 14 mb rom meg ienek stb elosztva, a lényeg h az alap hely 14mb(van mellette 512 mb mmc kártyám) , de telepítgettem rá ... és megtelt azt hiszem még felraktam rá egy újabb wm5-t (ami más elosztással lenne elméletbe) de gyakorlatba nem változott semmi csak az alap program felépítés .... szóval konkrétan a mostani problémám ami ellen nem tudok semmit se tenni a következő , probálnék vmi más wm operácios rendszert felrakni (bootmodeba rakom) és nem történik semmi, egyszerűen elinditom az exe-t és az usb felírat egyszerűen eltünik a program kiírja h nem találja az eszköszt, ha kihuzom az ajzatből(ami a géphez köti) akkor ki írja a serialt, bedugom usb(ez norm) de amikor telepíteni akarom nuku, nem történik semmi, ha újabbat ha régebbit akarok telepíteni, mi a teendő ?

Ez volt a kérdések kérdése körítéssel ... és most jöjjön amiért örülök, tetszik az oldal a fórum, a sok leírás Smile köszönöm a munkátokat jók vagytok ! Jah ha vkinek vmi progi kellene , van 21 gb kb (régi új)

Dev le a kalapal elötted (tudás/leírás)

KÖszi előre a segítséget !
Vissza az elejére
hutoczky
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 08, 2008 20:27    Hozzászólás témája: Re: MDA2 Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:
hutoczky írta:
MDA 2 pocket pc -t lehett bluetotn frisiteni , mert sajna csak az van meg egy tőltőm amitt usb be is lehett csatlakoztatni ha ráteszem a gépre akkor a vista valami miatt nem ismeri fel a pdam. aszt írja ki rá , hogy ismerektlen eszkőz.
Mi lehett a gon?
Hogyan lehetne fel frisiteni az alap op rendszert a pocket pc-n?

Valószínű neked ez kell http://winportal.net/?id=990

MDa2 tesen szeretném fek frisiteni wm5-6 ra , hogyan lehetséges ez?
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

PDA: Mda Vario 3 ... MDA Compact II

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 03, 2008 16:32    Hozzászólás témája: Re: MDA2 Hozzászólás, az előzmény idézésével

hutoczky írta:
MDA 2 pocket pc -t lehett bluetotn frisiteni , mert sajna csak az van meg egy tőltőm amitt usb be is lehett csatlakoztatni ha ráteszem a gépre akkor a vista valami miatt nem ismeri fel a pdam. aszt írja ki rá , hogy ismerektlen eszkőz.
Mi lehett a gon?

Valószínű neked ez kell http://winportal.net/?id=990
Vissza az elejére
hutoczky
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 03, 2008 13:29    Hozzászólás témája: MDA2 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mi lehett a gon?
Vissza az elejére
hutoczky
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 03, 2008 13:19    Hozzászólás témája: Re: wm6 Hozzászólás, az előzmény idézésével

csabyyy írta:
Sziasztok!

vettem 1 O2 XDAII -t és 2003 -as op rendszer volt rajta.
Feltettem rá a leirtak szerint 1 wm6-os romot és azóta azt vettem észre, hogy többször lefagy. 1 órán belül 5ször... Sad
Van sd kártyán igo 2006-om és ez eddig simán müködött rajta, de jelenleg nem telepiti fel. 501-es hibát ir ki a telepités közben. MIT TEGYEK?
Ja mégvalami.....
Vista rendszer van a gépemen, és nem találok hozzá activesync-t.
Ha valaki tudja honnan tölthetem le. Kérem linkelje be. Shocked

Vista alatt nincs aktive sync az xp-s az active sync .VBistára windows mobile központ vann.
Emailbe tüdok küldeni hózzá telepitőtt ha kell?
hutoczky@freemail.hu a címem.
Vissza az elejére
csabyyy
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: o2 XDA II

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 14, 2008 01:11    Hozzászólás témája: wm6 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azt hiszem, hogy tudom mi lehet a probléma. az Extended ROM -ot és a Storage ROM -ot úgymond össze kellene füznöm. Itt a link:

http://www.windowsceportal.hu/forum/viewtopic.php?t=554

Az IGO ,,telepitése'' sikerült, csak sajnos nem ugy ahogy akartam, de most van ennél nagyobb problémám is. Szóval az IGO-t csak felmásoltam az SD kártyára és arról inditom el az igo.exe fájlt igy müködik, de csak 1 ideig kb 5 perc és utánna újraindul., néha lefagy. Ha az igo nem megy akkor is.
Kérlek segitsetek...
Vissza az elejére
csabyyy
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: o2 XDA II

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 14, 2008 00:05    Hozzászólás témája: wm6 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

vettem 1 O2 XDAII -t és 2003 -as op rendszer volt rajta.
Feltettem rá a leirtak szerint 1 wm6-os romot és azóta azt vettem észre, hogy többször lefagy. 1 órán belül 5ször... Sad
Van sd kártyán igo 2006-om és ez eddig simán müködött rajta, de jelenleg nem telepiti fel. 501-es hibát ir ki a telepités közben. MIT TEGYEK?
Ja mégvalami.....
Vista rendszer van a gépemen, és nem találok hozzá activesync-t.
Ha valaki tudja honnan tölthetem le. Kérem linkelje be. Shocked
Vissza az elejére
vaktyuk
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 17, 2008 15:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na vissza a 2003 se-hez mert nagyon belassulta kutyu. Sad Kulonben nagyon szep meg minden es jobban is lehetne hasznalni, csak a kamerat nem tudom most hasznalni a 2003-ban sem. Van valami progi vagy mas megoldas ra. Ma mar annyit forumoztam es olvstam, hogy erre mar nincs energiam. Aki tud esetleg egy 3-4 szavas vagy egy linkes megodast kerem irjon, es most megyek aludni egy kicsit, mert ejszakas voltam. Pa mindenki!
Vissza az elejére
Oszi
Vén róka
Vén róka

PDA: HTC P3700 Touch Diamond

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 17, 2008 02:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

vaktyuk írta:
Valami lesz. lehet hogy talatam valamit mert nagyon melozik a gepem es nem virus.Smile

Ugy van ahogy irod.NoID-s frissito egy zip fajlban talalhato fajlok halmaza Smile viszont kell bele egy ROM kepfajl ami maga a rom Smile

vagy keresel egy buheralt wm5-vagy 6-ot es akkor a NOid-s frissitovel letornaszhatod a keszulekre vagy keresel egy hivatalos 2003SE romot amit esetleg az a gyarto adot ki aki brandelte a keszuleket. ekkor nincs szukseged masra mint egy onkicsomagolos himaupgrade exe-re amiben benne van a frissito alkalmazas es a rom kepfajl Smile ha nem annak a romjat akarod feltornaszni aki Brandelte a keszuleket akkor jon az,hogy ket dologbol csinalsz egyet azaz noid es a kepfajl.

Barmit csinalsz elobb kerdez,olvass utanna mert konyen elofordulhat,hogy papirnehezeket csinalsz az uj szerzemenyedbol!!!es meg azt sem fogod tudni,hogy mit rontottal el es eleg nehez vagy szinte lehetetlen utanna a helyre allitas!!!
Vissza az elejére
vaktyuk
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 16, 2008 23:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Valami lesz. lehet hogy talatam valamit mert nagyon melozik a gepem es nem virus.Smile
Vissza az elejére
vaktyuk
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 16, 2008 23:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na most itt van nemi kepzavar nalam, mert en amit letoltottem himaupgradeut_noID-t az csak egy zip file volt es abban egy indithato exe volt. ne mtelepult nem csinalt konyvtarat. ezert ne mertem amit irsz.
Keresem meg az installalhato verziot, de csak ezt talatam. Na most akkor keresgelek egy kicsit installalhato verzio utan. egyebbkent a RoM-ot sem tudtam letolteni a pda-rol pedig kerestem hozza progit. nagyon kezdo vagyok meg ebben azert sem tudom, hogy esetleg mit rontottam el.
probaltam forumozni keresgelni, de igazan jo utmutatot nem talatam, vagyis inkab az en szintemhez merten jot.
Vissza az elejére
Oszi
Vén róka
Vén róka

PDA: HTC P3700 Touch Diamond

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 16, 2008 23:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

vaktyuk írta:
szia mindenki!
Sikeresen vasaroltam egy orange spv m1000-est es problemaim vannak a rom frissitessel. A himaupgradeut_noID folyamatosan ezt a hibauzit irja ki, hogy ERROR 120 COUNTRY ID ERROR, vagy valami 103 hibara hivatkozva nem talaja a PDA rom-jat. Valakinel fordult mar elo ez a problema, esetleg valaki tud megoldast ra, hogy hogy tudom frissiteni a rom-ot?
koszonom a valaszokat es a segito szandekot

Letoltotted a NOID-s upgradet es bele masoltad a rom kepfajlt?
Nem exe formaban hanem kikell tomoriteni az exe fajlt es csak az nkb vagy nbf vagy mar nem emlekszem pontosan a kiterjesztesre Smile
es csak azt az 1db nagymeretu fajlt kell bemaolsni a NOID-s konytarba es ugy inditsd el
Vissza az elejére
vaktyuk
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 16, 2008 21:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szia mindenki!
Sikeresen vasaroltam egy orange spv m1000-est es problemaim vannak a rom frissitessel. A himaupgradeut_noID folyamatosan ezt a hibauzit irja ki, hogy ERROR 120 COUNTRY ID ERROR, vagy valami 103 hibara hivatkozva nem talaja a PDA rom-jat. Valakinel fordult mar elo ez a problema, esetleg valaki tud megoldast ra, hogy hogy tudom frissiteni a rom-ot?
koszonom a valaszokat es a segito szandekot
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Operációs rendszerek, ROM frissítés Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Következő
1 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva