Windows CE Portál
T-Mobile MDA Compact II (HTC Charmer)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 24, 25, 26  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Készülékek, tartozékok, használati tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
stigalf8
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 26, 2010 01:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello!

Nekem van egy olyan problémám, hogy a tárcsázás után eltűnnek a szám gombok, a bal alsó sarokban pedig most a gomb helyett a névjegyek felirat látható (aminek persze amúgy sincs semmi értelme, de nem is működik). Hogy lehet ezt visszaállítani? Gondolom a registryben. Automatás hívásoknál ez elég gáz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
molnart
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

PDA: T-Mobile MDA Compact II

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 26, 2009 18:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

zolchee írta:
Sziasztok!
Sajnos a Compact 2-esem nem ad ki egy fikarcnyi hangot se a főhangszórón. Sad Telefonálni lehet vele, headsettel működik a zene is, stb. Rom upgrade meg volt és az se javította ki a hibát.
Gondolom a hangszóró rossz. Hol lehet ezt megcsináltatni, vannak valakinek ilyen jellegű tapasztalatai? Egyáltalán érdemes cserélni, vagy szokjak hozzá a füleshez.

Köszönöm az infókat!

Üdv

hello

nekem is volt ilyen gondom, bevittem egy T-mobile üzletbe és kb. 2000 Ft.-ért megcsinálták (bár én leejtettem)
Vissza az elejére
zolchee
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 22, 2009 21:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Sajnos a Compact 2-esem nem ad ki egy fikarcnyi hangot se a főhangszórón. Sad Telefonálni lehet vele, headsettel működik a zene is, stb. Rom upgrade meg volt és az se javította ki a hibát.
Gondolom a hangszóró rossz. Hol lehet ezt megcsináltatni, vannak valakinek ilyen jellegű tapasztalatai? Egyáltalán érdemes cserélni, vagy szokjak hozzá a füleshez.

Köszönöm az infókat!

Üdv
Vissza az elejére
Bigjoe82
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: Dell notebook, HTC, Apple iPhone telefonok

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 12, 2008 00:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmm...az a nagy bajom, hogy semmilyen fogalmam nincs erről az egészről, nem is nagyon érdekel, és időm sincs rá...
Tulajdonképpen el szeretném adni, de olasz nyelven nem valószínű, hogy valaki megvenné, ezért keresek segítséget.
Tudsz ennél jobb helyet? Tanácsot elfogadok! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése
atothg
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

PDA: mda compact II

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 11, 2008 00:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos lehet, hogy ezt nem a megfelelő topicba. írtad be. Smile
Nyelvet egyébként lehet változtatni csak úgy?
Mert tudomásom szerint az oprendszer, vagy magyarítószoftver függvénye.
Vissza az elejére
Bigjoe82
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: Dell notebook, HTC, Apple iPhone telefonok

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 08, 2008 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hogyan lehet nyelvet változtatni HTC TyTN II. készülékben.
Egyébként ha valakit érdekel, akkor jelentkezhet érte, végülis el is szeretném adni...
De most a nyelv lenne a legfontosabb.
Köszi
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

PDA: Mda Vario 3 ... MDA Compact II

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 15, 2008 10:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok eladó a compact 2 ha érdekel valakit írjon.
http://apronet.hu/elado_elado_t_mobile_mda_compact_2_pda_22000_forint_aprohirdetes=7633351
Vissza az elejére
molnart
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 09, 2008 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bocsi a késői válaszért!

Kipróbáltam megint a saját kártyámat, de nem akar működni se WIN 6 se WIN 6.1 alatt. De ha megrendeled, megoszthatnád velem a drivereket, ha nem gond. Very Happy

_István_ írta:
molnart írta:
http://shop.for-max.hu/product_info.php?products_id=469&osCsid=d0c9c17e3992c084b2f3ceec5e11b5de
Spectec = Pretec

én innen rendeltem.

Érdekes most töltöttem le a Spectec honlapjáról WIn5.0 drivert azzal tökéletesen működik, van WIN 6 driver is, azt majd holnap kipróbálom.

Én innen rendelném: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=150288473751

Az ára elég "versenyképes".... Csak mondjuk garanciát érvényesíteni nem igazán éri majd meg, ha esetleg kellene....
Vissza az elejére
_István_
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: Mda Compact II

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 04, 2008 07:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

molnart írta:
http://shop.for-max.hu/product_info.php?products_id=469&osCsid=d0c9c17e3992c084b2f3ceec5e11b5de
Spectec = Pretec

én innen rendeltem.

Érdekes most töltöttem le a Spectec honlapjáról WIn5.0 drivert azzal tökéletesen működik, van WIN 6 driver is, azt majd holnap kipróbálom.

Én innen rendelném: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=150288473751

Az ára elég "versenyképes".... Csak mondjuk garanciát érvényesíteni nem igazán éri majd meg, ha esetleg kellene....
Vissza az elejére
molnart
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 03, 2008 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Spectec = Pretec

én innen rendeltem.

[quote="_István_"]
molnart írta:
_István_ írta:
Sziasztok!

Spectec kártyát használok én is, igaz csak Win 5 alatt működik. De ott tökéletesen

Az enyémen WM6 van! És ma tervezem upgradelni 6.1-re...
Ezzel sem működhet???
A kártya amit kinéztem egyébként az a spectec SDW-820 SDIO WLAN-11b...
Vissza az elejére
_István_
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 01, 2008 07:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

[quote="molnart"]
_István_ írta:
Sziasztok!

Spectec kártyát használok én is, igaz csak Win 5 alatt működik. De ott tökéletesen

Az enyémen WM6 van! És ma tervezem upgradelni 6.1-re...
Ezzel sem működhet???
A kártya amit kinéztem egyébként az a spectec SDW-820 SDIO WLAN-11b...
Vissza az elejére
molnart
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 31, 2008 20:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

_István_ írta:
Sziasztok!

Spectec Wifi kártyát nem használ valaki véletlenül a készülékhez?
Most szeretnék egy ilyet venni, de több helyen azt írják, hogy nem működik vele...

Köszi!

Vissza az elejére
_István_
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 31, 2008 11:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Spectec Wifi kártyát nem használ valaki véletlenül a készülékhez?
Most szeretnék egy ilyet venni, de több helyen azt írják, hogy nem működik vele...

Köszi!
Vissza az elejére
Totis
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: HTC Charmer

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 08, 2008 08:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A töltő 5V/1A tud leadni. Próbáltam PC-ről is tölteni. Úgy sem ment.
Vissza az elejére
atothg
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

PDA: mda compact II

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 07, 2008 23:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nekem is volt a múltkor ilyenem, igaz eszetlen navigálás folyt sokáig, és már induláskor is kb 40%-on volt a telep.
Bekapcsoláskor a fehér trés képernyő, majd csengetés, és kikapcs. Ha töltőre raktam, akkor bekapcsolt, és működött is rendesen, de batterystatus nem jelezte a töltést, és nem is akart nagyon sokáig a 0%-ról elmozdulni.
Aszittem kukás az aksi, de aztán otthagytam, és 4-5 óra múlva feltöltődött 100%-ra. Ott hagytam még 1 napra, azóta használom.

Ha töltőn sem tudod bekapcsolni, akkor az kuka.
Már a töltő. Smile
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 07, 2008 18:57    Hozzászólás témája: Re: Charmer.... Hozzászólás, az előzmény idézésével

Totis írta:
Oszi írta:
Tedd toltore a keszuleket es hagyd rajta kb 1 napot elobb utobb elindul a toltes (kikapcsolt allapotban is)

Sajnos nem jött be ez az 1 napi töltés.

Nincs valakinek egy csak akksi töltője vagy nem tudná valaki feltölteni az akksim?

Nem a telót romorlad halálra? Hogy merült le az aksid teljesen?? nálam vol mikor 10% on volt a töltés,pirosan villogott és lekapcsolt.

Én jártam már úgy egy régebbi telónál,hogy nem vette fel a töltést.Megnyomattuk 4,5 voltal és megjavult.
Vissza az elejére
Oszi
Vén róka
Vén róka

PDA: HTC P3700 Touch Diamond

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 07, 2008 17:36    Hozzászólás témája: Re: Charmer.... Hozzászólás, az előzmény idézésével

Totis írta:
Oszi írta:
Tedd toltore a keszuleket es hagyd rajta kb 1 napot elobb utobb elindul a toltes (kikapcsolt allapotban is)

Nincs valakinek egy csak akksi töltője vagy nem tudná valaki feltölteni az akksim?

Toltod 100%hogy jo???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Felhasználó weblapjának megtekintése
Totis
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 07, 2008 13:05    Hozzászólás témája: Re: Charmer.... Hozzászólás, az előzmény idézésével

Oszi írta:

Vissza az elejére
Totis
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 05, 2008 14:53    Hozzászólás témája: Re: Charmer.... Hozzászólás, az előzmény idézésével

Oszi írta:
Totis írta:
Üdv néktek!
...

Köszi! Kipróbálom...Smile
Vissza az elejére
Oszi
Vén róka
Vén róka

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 05, 2008 13:36    Hozzászólás témája: Re: Charmer.... Hozzászólás, az előzmény idézésével

Totis írta:
Üdv néktek!

Van egy olyan problémám, hogy teljesen lemerült az akkumulátor. Nem tölt. van olyan vállalkozó kedvű ember aki feltöltené az akksimat? Hátha a bootloader-ig eljutok és fel tudok rá rakni egy gyári firmware-t.

Előre is köszi

Vissza az elejére
Totis
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 05, 2008 13:18    Hozzászólás témája: Charmer.... Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv néktek!

Van egy olyan problémám, hogy teljesen lemerült az akkumulátor. Nem tölt. van olyan vállalkozó kedvű ember aki feltöltené az akksimat? Hátha a bootloader-ig eljutok és fel tudok rá rakni egy gyári firmware-t.

Előre is köszi
Vissza az elejére
Oszi
Vén róka
Vén róka

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 21, 2008 22:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:
Hahó vannak itt még emberek??
Hali.Régebben a fórumon már többen írták az első hangszóró problémát és az elő és hátlap kopását.Az ebay.comon nézelődve megtaláltam az említett problémás allkatrészeket.Megrendeltem őket,kb 1 hét alatt ideért.A csomag tartalma.Elő és hátlap, a hangszóró,egy csavarhúzó,egy védőfolja egy cd a szétszerelés leírásával,és egy feszítő műanyag akármi a szétszedéshez.Ennek a csomagnak az ára 5300FT volt ebben bent a szállítás is. Nevetséges.A szerelés kb 20 percet vett igénybe.Az eredmény a műtét sikerült a páciens életben mardt. Smile http://kepfeltoltes.hu/080121/K_p_004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Előlap http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=250188086213
Hangszóró http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=260152268488

En csak a csavarhuzot vettem 1500Ft-ert a multkor es 9900Ft -ert Artemis hazat.
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 21, 2008 15:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hahó vannak itt még emberek??
Hali.Régebben a fórumon már többen írták az első hangszóró problémát és az elő és hátlap kopását.Az ebay.comon nézelődve megtaláltam az említett problémás allkatrészeket.Megrendeltem őket,kb 1 hét alatt ideért.A csomag tartalma.Elő és hátlap, a hangszóró,egy csavarhúzó,egy védőfolja egy cd a szétszerelés leírásával,és egy feszítő műanyag akármi a szétszedéshez.Ennek a csomagnak az ára 5300FT volt ebben bent a szállítás is. Nevetséges.A szerelés kb 20 percet vett igénybe.Az eredmény a műtét sikerült a páciens életben mardt. Smile http://kepfeltoltes.hu/080121/K_p_004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Előlap http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=250188086213
Hangszóró http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=260152268488
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 30, 2007 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sandorjonas írta:
FülesMackó írta:
Tedd fel aku3 at... hátha segít. WM6 ot pedig szívesen elküldöm ha kell. Kellemes karácsonyt:P

Tisztelettel megköszönném ha elküldenéd a WM6 Touch Flo progit....
KÖSZÖNÖM!!!! Smile
Lehet, hogy jó lesz a gépem????? Smile

Ha már szoftvert frissítettél és az nem segített akkot a WM6 tól ne várj csodát. De egy próbát megér.
Vissza az elejére
sandorjonas
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: MDA COMPACT II

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 30, 2007 16:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

FülesMackó írta:
Tedd fel aku3 at... hátha segít. WM6 ot pedig szívesen elküldöm ha kell. Kellemes karácsonyt:P

Tisztelettel megköszönném ha elküldenéd a WM6 Touch Flo progit....
KÖSZÖNÖM!!!! Smile
Lehet, hogy jó lesz a gépem????? Smile
Vissza az elejére
Oszi
Vén róka
Vén róka

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 23, 2007 16:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

FülesMackó írta:

Aku 3-as rom van fent neki Laughing

"3.8.2.21 WWE A proci pedig 195MHz A modell szám pedig PM200..hát röviden ennyi...de látom neked WM6 van fent????!!!! Az működik rendesen??? Esetleg elküldenéd hogyan tudom feltenni? Hátha azzal jobb lesz...Köszönöm!!!"

Rolling Eyes
Vissza az elejére
FülesMackó
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

PDA: MDA Compact II (Charmer) /OS: WM6 4.0.0.0 WWE TouchFLO/

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 23, 2007 14:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 22, 2007 18:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali.Csak 1 5let Próbáld meg mem és sim kártya nélkül. Hátha azok szarakodnak.
Vissza az elejére
Oszi
Vén róka
Vén róka

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 22, 2007 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sandorjonas írta:
Oszi írta:
sandorjonas írta:
Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek abban, hogy MDA COMPACT II-es készülékemen nem mindig érhető el a tap rész, csak amikor ő akarja...Szoftverfrissítés sem segített..Ha mondjuk egy-két órán keresztül nem használom a gépet akkor semmit nem csinál, olyan mintha vmi foglalná a memóriát.majd ha észhez tért, akkor tökéletesen működik...Leteszem egy fél napra majd megint semmi...Mi a baj?Az biztos, hogy nem a tap része rossz, hiszen akkor soha nem működne...

Probald meg batterysatatusal felhuzni 234Mhz-re es akkor nem fog lassan reagalni a kijelzo Smile

Szia! Nem az a baj, hogy lassan reagál, hanem hogy sehogyan sem....egyszerűen lefagy...vagy legalábbis hibernálja magát...és ráadásul véletlenszerűen..van amikor tökéletesen megy, majd ha úgy gondolja, akkor semmire nem reagál...és hiába nyomok neki resetet, a bebootolás után ua. a helyzet...majd eltelik fél óra és akkor meg egész nap megy rendesen..de van hogy 10 reset után sem megy...szóval ez benne a furcsa, és megfejthetetlen...

Akkor van meg 1 otletem Smile dobd ki Laughing csak ird meg hogy hova dobdtad Laughing
tenyleg rejtelyes.
Vissza az elejére
sandorjonas
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 22, 2007 16:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Oszi írta:
sandorjonas írta:
Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek abban, hogy MDA COMPACT II-es készülékemen nem mindig érhető el a tap rész, csak amikor ő akarja...Szoftverfrissítés sem segített..Ha mondjuk egy-két órán keresztül nem használom a gépet akkor semmit nem csinál, olyan mintha vmi foglalná a memóriát.majd ha észhez tért, akkor tökéletesen működik...Leteszem egy fél napra majd megint semmi...Mi a baj?Az biztos, hogy nem a tap része rossz, hiszen akkor soha nem működne...

Probald meg batterysatatusal felhuzni 234Mhz-re es akkor nem fog lassan reagalni a kijelzo Smile

Szia! Nem az a baj, hogy lassan reagál, hanem hogy sehogyan sem....egyszerűen lefagy...vagy legalábbis hibernálja magát...és ráadásul véletlenszerűen..van amikor tökéletesen megy, majd ha úgy gondolja, akkor semmire nem reagál...és hiába nyomok neki resetet, a bebootolás után ua. a helyzet...majd eltelik fél óra és akkor meg egész nap megy rendesen..de van hogy 10 reset után sem megy...szóval ez benne a furcsa, és megfejthetetlen...
Vissza az elejére
Oszi
Vén róka
Vén róka

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 21, 2007 18:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sandorjonas írta:

Vissza az elejére
sandorjonas
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 21, 2007 16:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

FülesMackó írta:
Hm, milyen ROM? Proci adatai? BatteryStatussal...

3.8.2.21 WWE A proci pedig 195MHz A modell szám pedig PM200..hát röviden ennyi...de látom neked WM6 van fent????!!!! Az működik rendesen??? Esetleg elküldenéd hogyan tudom feltenni? Hátha azzal jobb lesz...Köszönöm!!!
Vissza az elejére
FülesMackó
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 20, 2007 22:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hm, milyen ROM? Proci adatai? BatteryStatussal...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
sandorjonas
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 20, 2007 11:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Semmilyen program nincs a gépen, az új szoftver felrakása után semmi nem került rá...Az SD kártyán pedig csak az IGO van...
Vissza az elejére
FülesMackó
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 20, 2007 11:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sandorjonas írta:

Szerintem fagyásgyanús, vmi megkajálja a memóriád. Milyen programokat használsz? Neked is ajánlom az oxios eszközöket.
http://www.oxios.com/memory/
Vissza az elejére
sandorjonas
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 18, 2007 15:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
sandorjonas
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 18, 2007 15:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
FülesMackó
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 10, 2007 17:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:
FülesMackó írta:
S vezetés közben nagyon jol jön az egyujjas modszer,

Vezetés közben Exclamation Nem szabad a telót piszergálni. Laughing Laughing

Dehogynem, csak ugy h ne üss el senkit, s ne menj neki senkinek...Smile
Vissza az elejére
MTom
Gyakori jelenség
Gyakori jelenség

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 10, 2007 17:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

FülesMackó írta:
S vezetés közben nagyon jol jön az egyujjas modszer,

Vezetés közben Exclamation Nem szabad a telót piszergálni. Laughing Laughing
Vissza az elejére
FülesMackó
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 10, 2007 16:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MTom írta:
FülesMackó írta:
MTom írta:
FülesMackó írta:
Lehet h a PDA dobálja el a Bluetooth jelet? Mert headsettel is szenved...:S

Rom frissítés??? Smile

Nincs hozzá kedvem...Very Happy HR meg már volt, de lehet felteszem 2.1 es touch ot, ugyis a 2.0 van most fent... Very Happy

Na visszatértél a 2.0 hoz? Én meg a Vlodekféle 004.4 et használom. Nekem ez jött be eddig a legjobban.

Igazából csak tippelem a 2.0át, ugy emléxem legutobb bazirégen szedtem le bármit is xda dev röl. Very Happy Én megszoktam a touch sok kicsi plusz át ami hiányozna...:S vezetés közben nagyon jol jön az egyujjas modszer, meg eddig gondom sem volt vele semmi, most kezdett el szenvedni
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Készülékek, tartozékok, használati tapasztalatok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 24, 25, 26  Következő
1 / 26 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva