| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
stigalf8 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Csüt. Aug. 26, 2010 01:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Nekem van egy olyan problémám, hogy a tárcsázás után eltűnnek a szám gombok, a bal alsó sarokban pedig most a gomb helyett a névjegyek felirat látható (aminek persze amúgy sincs semmi értelme, de nem is működik). Hogy lehet ezt visszaállítani? Gondolom a registryben. Automatás hívásoknál ez elég gáz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
molnart Kezd ideszokni

Csatlakozott: 2007.03.09., Péntek, 19:52 Hozzászólások: 44 PDA: T-Mobile MDA Compact II
|
Elküldve: Csüt. Nov. 26, 2009 18:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| zolchee írta: | Sziasztok!
Sajnos a Compact 2-esem nem ad ki egy fikarcnyi hangot se a főhangszórón. Telefonálni lehet vele, headsettel működik a zene is, stb. Rom upgrade meg volt és az se javította ki a hibát.
Gondolom a hangszóró rossz. Hol lehet ezt megcsináltatni, vannak valakinek ilyen jellegű tapasztalatai? Egyáltalán érdemes cserélni, vagy szokjak hozzá a füleshez.
Köszönöm az infókat!
Üdv |
hello
nekem is volt ilyen gondom, bevittem egy T-mobile üzletbe és kb. 2000 Ft.-ért megcsinálták (bár én leejtettem) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zolchee Kezd ideszokni

Csatlakozott: 2006.11.23., Csütörtök, 21:05 Hozzászólások: 27 PDA: T-Mobile MDA Compact II
|
Elküldve: Vas. Nov. 22, 2009 21:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Sajnos a Compact 2-esem nem ad ki egy fikarcnyi hangot se a főhangszórón. Telefonálni lehet vele, headsettel működik a zene is, stb. Rom upgrade meg volt és az se javította ki a hibát.
Gondolom a hangszóró rossz. Hol lehet ezt megcsináltatni, vannak valakinek ilyen jellegű tapasztalatai? Egyáltalán érdemes cserélni, vagy szokjak hozzá a füleshez.
Köszönöm az infókat!
Üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bigjoe82 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2008.12.08., Hétfő, 18:39 Hozzászólások: 3 PDA: Dell notebook, HTC, Apple iPhone telefonok
|
Elküldve: Pént. Dec. 12, 2008 00:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm...az a nagy bajom, hogy semmilyen fogalmam nincs erről az egészről, nem is nagyon érdekel, és időm sincs rá...
Tulajdonképpen el szeretném adni, de olasz nyelven nem valószínű, hogy valaki megvenné, ezért keresek segítséget.
Tudsz ennél jobb helyet? Tanácsot elfogadok!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atothg Kezd ideszokni

Csatlakozott: 2006.10.20., Péntek, 0:18 Hozzászólások: 26 PDA: mda compact II
|
Elküldve: Csüt. Dec. 11, 2008 00:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Nos lehet, hogy ezt nem a megfelelő topicba. írtad be.
Nyelvet egyébként lehet változtatni csak úgy?
Mert tudomásom szerint az oprendszer, vagy magyarítószoftver függvénye. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bigjoe82 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2008.12.08., Hétfő, 18:39 Hozzászólások: 3 PDA: Dell notebook, HTC, Apple iPhone telefonok
|
Elküldve: Hétf. Dec. 08, 2008 20:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hogyan lehet nyelvet változtatni HTC TyTN II. készülékben.
Egyébként ha valakit érdekel, akkor jelentkezhet érte, végülis el is szeretném adni...
De most a nyelv lenne a legfontosabb.
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MTom Gyakori jelenség

Csatlakozott: 2006.11.10., Péntek, 13:32 Hozzászólások: 328 PDA: Mda Vario 3 ... MDA Compact II
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
molnart Kezd ideszokni

Csatlakozott: 2007.03.09., Péntek, 19:52 Hozzászólások: 44 PDA: T-Mobile MDA Compact II
|
Elküldve: Kedd. Szept. 09, 2008 20:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsi a késői válaszért!
Kipróbáltam megint a saját kártyámat, de nem akar működni se WIN 6 se WIN 6.1 alatt. De ha megrendeled, megoszthatnád velem a drivereket, ha nem gond.
| _István_ írta: | | molnart írta: | http://shop.for-max.hu/product_info.php?products_id=469&osCsid=d0c9c17e3992c084b2f3ceec5e11b5de
Spectec = Pretec
én innen rendeltem.
Érdekes most töltöttem le a Spectec honlapjáról WIn5.0 drivert azzal tökéletesen működik, van WIN 6 driver is, azt majd holnap kipróbálom.
|
Én innen rendelném: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=150288473751
Az ára elég "versenyképes".... Csak mondjuk garanciát érvényesíteni nem igazán éri majd meg, ha esetleg kellene.... |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
_István_ Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2006.07.11., Kedd, 20:42 Hozzászólások: 4 PDA: Mda Compact II
|
Elküldve: Csüt. Szept. 04, 2008 07:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| molnart írta: | http://shop.for-max.hu/product_info.php?products_id=469&osCsid=d0c9c17e3992c084b2f3ceec5e11b5de
Spectec = Pretec
én innen rendeltem.
Érdekes most töltöttem le a Spectec honlapjáról WIn5.0 drivert azzal tökéletesen működik, van WIN 6 driver is, azt majd holnap kipróbálom.
|
Én innen rendelném: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=150288473751
Az ára elég "versenyképes".... Csak mondjuk garanciát érvényesíteni nem igazán éri majd meg, ha esetleg kellene.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
molnart Kezd ideszokni

|
Elküldve: Szer. Szept. 03, 2008 19:41 Hozzászólás témája: |
|
|
http://shop.for-max.hu/product_info.php?products_id=469&osCsid=d0c9c17e3992c084b2f3ceec5e11b5de
Spectec = Pretec
én innen rendeltem.
[quote="_István_"] | molnart írta: | | _István_ írta: | Sziasztok!
Spectec kártyát használok én is, igaz csak Win 5 alatt működik. De ott tökéletesen |
Az enyémen WM6 van! És ma tervezem upgradelni 6.1-re...
Ezzel sem működhet???
A kártya amit kinéztem egyébként az a spectec SDW-820 SDIO WLAN-11b... |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Szept. 01, 2008 07:18 Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="molnart"] | _István_ írta: | Sziasztok!
Spectec kártyát használok én is, igaz csak Win 5 alatt működik. De ott tökéletesen |
Az enyémen WM6 van! És ma tervezem upgradelni 6.1-re...
Ezzel sem működhet???
A kártya amit kinéztem egyébként az a spectec SDW-820 SDIO WLAN-11b... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
molnart Kezd ideszokni

|
Elküldve: Vas. Aug. 31, 2008 20:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| _István_ írta: | Sziasztok!
Spectec Wifi kártyát nem használ valaki véletlenül a készülékhez?
Most szeretnék egy ilyet venni, de több helyen azt írják, hogy nem működik vele...
Köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Aug. 31, 2008 11:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Spectec Wifi kártyát nem használ valaki véletlenül a készülékhez?
Most szeretnék egy ilyet venni, de több helyen azt írják, hogy nem működik vele...
Köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Totis Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2007.04.04., Szerda, 9:16 Hozzászólások: 21 PDA: HTC Charmer
|
Elküldve: Csüt. Máj. 08, 2008 08:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| A töltő 5V/1A tud leadni. Próbáltam PC-ről is tölteni. Úgy sem ment. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atothg Kezd ideszokni

Csatlakozott: 2006.10.20., Péntek, 0:18 Hozzászólások: 26 PDA: mda compact II
|
Elküldve: Szer. Máj. 07, 2008 23:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem is volt a múltkor ilyenem, igaz eszetlen navigálás folyt sokáig, és már induláskor is kb 40%-on volt a telep.
Bekapcsoláskor a fehér trés képernyő, majd csengetés, és kikapcs. Ha töltőre raktam, akkor bekapcsolt, és működött is rendesen, de batterystatus nem jelezte a töltést, és nem is akart nagyon sokáig a 0%-ról elmozdulni.
Aszittem kukás az aksi, de aztán otthagytam, és 4-5 óra múlva feltöltődött 100%-ra. Ott hagytam még 1 napra, azóta használom.
Ha töltőn sem tudod bekapcsolni, akkor az kuka.
Már a töltő.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MTom Gyakori jelenség

Csatlakozott: 2006.11.10., Péntek, 13:32 Hozzászólások: 328 PDA: Mda Vario 3 ... MDA Compact II
|
Elküldve: Szer. Máj. 07, 2008 18:57 Hozzászólás témája: Re: Charmer.... |
|
|
| Totis írta: | | Oszi írta: | | Tedd toltore a keszuleket es hagyd rajta kb 1 napot elobb utobb elindul a toltes (kikapcsolt allapotban is) |
Sajnos nem jött be ez az 1 napi töltés.
Nincs valakinek egy csak akksi töltője vagy nem tudná valaki feltölteni az akksim? |
Nem a telót romorlad halálra? Hogy merült le az aksid teljesen?? nálam vol mikor 10% on volt a töltés,pirosan villogott és lekapcsolt.
Én jártam már úgy egy régebbi telónál,hogy nem vette fel a töltést.Megnyomattuk 4,5 voltal és megjavult. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oszi Vén róka

Csatlakozott: 2005.08.29., Hétfő, 20:13 Hozzászólások: 1058 PDA: HTC P3700 Touch Diamond
|
Elküldve: Szer. Máj. 07, 2008 17:36 Hozzászólás témája: Re: Charmer.... |
|
|
| Totis írta: | | Oszi írta: | | Tedd toltore a keszuleket es hagyd rajta kb 1 napot elobb utobb elindul a toltes (kikapcsolt allapotban is) |
Nincs valakinek egy csak akksi töltője vagy nem tudná valaki feltölteni az akksim? |
Toltod 100%hogy jo??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Máj. 07, 2008 13:05 Hozzászólás témája: Re: Charmer.... |
|
|
| Oszi írta: | | Tedd toltore a keszuleket es hagyd rajta kb 1 napot elobb utobb elindul a toltes (kikapcsolt allapotban is) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Máj. 05, 2008 14:53 Hozzászólás témája: Re: Charmer.... |
|
|
| Oszi írta: | | Totis írta: | Üdv néktek!
...
|
Tedd toltore a keszuleket es hagyd rajta kb 1 napot elobb utobb elindul a toltes (kikapcsolt allapotban is) |
Köszi! Kipróbálom... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oszi Vén róka

Csatlakozott: 2005.08.29., Hétfő, 20:13 Hozzászólások: 1058 PDA: HTC P3700 Touch Diamond
|
Elküldve: Hétf. Máj. 05, 2008 13:36 Hozzászólás témája: Re: Charmer.... |
|
|
| Totis írta: | Üdv néktek!
Van egy olyan problémám, hogy teljesen lemerült az akkumulátor. Nem tölt. van olyan vállalkozó kedvű ember aki feltöltené az akksimat? Hátha a bootloader-ig eljutok és fel tudok rá rakni egy gyári firmware-t.
Előre is köszi |
Tedd toltore a keszuleket es hagyd rajta kb 1 napot elobb utobb elindul a toltes (kikapcsolt allapotban is) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Máj. 05, 2008 13:18 Hozzászólás témája: Charmer.... |
|
|
Üdv néktek!
Van egy olyan problémám, hogy teljesen lemerült az akkumulátor. Nem tölt. van olyan vállalkozó kedvű ember aki feltöltené az akksimat? Hátha a bootloader-ig eljutok és fel tudok rá rakni egy gyári firmware-t.
Előre is köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oszi Vén róka

|
Elküldve: Hétf. Jan. 21, 2008 22:36 Hozzászólás témája: |
|
|
En csak a csavarhuzot vettem 1500Ft-ert a multkor es 9900Ft -ert Artemis hazat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MTom Gyakori jelenség

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MTom Gyakori jelenség

|
Elküldve: Vas. Dec. 30, 2007 20:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| sandorjonas írta: | | FülesMackó írta: | | Tedd fel aku3 at... hátha segít. WM6 ot pedig szívesen elküldöm ha kell. Kellemes karácsonyt:P |
Tisztelettel megköszönném ha elküldenéd a WM6 Touch Flo progit....
KÖSZÖNÖM!!!!
Lehet, hogy jó lesz a gépem?????  |
Ha már szoftvert frissítettél és az nem segített akkot a WM6 tól ne várj csodát. De egy próbát megér. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sandorjonas Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2007.12.18., Kedd, 14:23 Hozzászólások: 6 PDA: MDA COMPACT II
|
Elküldve: Vas. Dec. 30, 2007 16:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| FülesMackó írta: | | Tedd fel aku3 at... hátha segít. WM6 ot pedig szívesen elküldöm ha kell. Kellemes karácsonyt:P |
Tisztelettel megköszönném ha elküldenéd a WM6 Touch Flo progit....
KÖSZÖNÖM!!!!
Lehet, hogy jó lesz a gépem?????  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oszi Vén róka

|
Elküldve: Vas. Dec. 23, 2007 16:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| FülesMackó írta: | | Tedd fel aku3 at... hátha segít. WM6 ot pedig szívesen elküldöm ha kell. Kellemes karácsonyt:P |
Aku 3-as rom van fent neki
"3.8.2.21 WWE A proci pedig 195MHz A modell szám pedig PM200..hát röviden ennyi...de látom neked WM6 van fent????!!!! Az működik rendesen??? Esetleg elküldenéd hogyan tudom feltenni? Hátha azzal jobb lesz...Köszönöm!!!"
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FülesMackó Egyre gyakoribb

Csatlakozott: 2006.12.03., Vasárnap, 14:48 Hozzászólások: 129 PDA: MDA Compact II (Charmer) /OS: WM6 4.0.0.0 WWE TouchFLO/
|
Elküldve: Vas. Dec. 23, 2007 14:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tedd fel aku3 at... hátha segít. WM6 ot pedig szívesen elküldöm ha kell. Kellemes karácsonyt:P |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MTom Gyakori jelenség

|
Elküldve: Szomb. Dec. 22, 2007 18:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hali.Csak 1 5let Próbáld meg mem és sim kártya nélkül. Hátha azok szarakodnak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oszi Vén róka

|
Elküldve: Szomb. Dec. 22, 2007 18:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| sandorjonas írta: | | Oszi írta: | | sandorjonas írta: | | Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek abban, hogy MDA COMPACT II-es készülékemen nem mindig érhető el a tap rész, csak amikor ő akarja...Szoftverfrissítés sem segített..Ha mondjuk egy-két órán keresztül nem használom a gépet akkor semmit nem csinál, olyan mintha vmi foglalná a memóriát.majd ha észhez tért, akkor tökéletesen működik...Leteszem egy fél napra majd megint semmi...Mi a baj?Az biztos, hogy nem a tap része rossz, hiszen akkor soha nem működne... |
Probald meg batterysatatusal felhuzni 234Mhz-re es akkor nem fog lassan reagalni a kijelzo  |
Szia! Nem az a baj, hogy lassan reagál, hanem hogy sehogyan sem....egyszerűen lefagy...vagy legalábbis hibernálja magát...és ráadásul véletlenszerűen..van amikor tökéletesen megy, majd ha úgy gondolja, akkor semmire nem reagál...és hiába nyomok neki resetet, a bebootolás után ua. a helyzet...majd eltelik fél óra és akkor meg egész nap megy rendesen..de van hogy 10 reset után sem megy...szóval ez benne a furcsa, és megfejthetetlen... |
Akkor van meg 1 otletem dobd ki csak ird meg hogy hova dobdtad
tenyleg rejtelyes. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Dec. 22, 2007 16:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| Oszi írta: | | sandorjonas írta: | | Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek abban, hogy MDA COMPACT II-es készülékemen nem mindig érhető el a tap rész, csak amikor ő akarja...Szoftverfrissítés sem segített..Ha mondjuk egy-két órán keresztül nem használom a gépet akkor semmit nem csinál, olyan mintha vmi foglalná a memóriát.majd ha észhez tért, akkor tökéletesen működik...Leteszem egy fél napra majd megint semmi...Mi a baj?Az biztos, hogy nem a tap része rossz, hiszen akkor soha nem működne... |
Probald meg batterysatatusal felhuzni 234Mhz-re es akkor nem fog lassan reagalni a kijelzo  |
Szia! Nem az a baj, hogy lassan reagál, hanem hogy sehogyan sem....egyszerűen lefagy...vagy legalábbis hibernálja magát...és ráadásul véletlenszerűen..van amikor tökéletesen megy, majd ha úgy gondolja, akkor semmire nem reagál...és hiába nyomok neki resetet, a bebootolás után ua. a helyzet...majd eltelik fél óra és akkor meg egész nap megy rendesen..de van hogy 10 reset után sem megy...szóval ez benne a furcsa, és megfejthetetlen... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oszi Vén róka

|
Elküldve: Pént. Dec. 21, 2007 18:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| sandorjonas írta: | | Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek abban, hogy MDA COMPACT II-es készülékemen nem mindig érhető el a tap rész, csak amikor ő akarja...Szoftverfrissítés sem segített..Ha mondjuk egy-két órán keresztül nem használom a gépet akkor semmit nem csinál, olyan mintha vmi foglalná a memóriát.majd ha észhez tért, akkor tökéletesen működik...Leteszem egy fél napra majd megint semmi...Mi a baj?Az biztos, hogy nem a tap része rossz, hiszen akkor soha nem működne... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Dec. 21, 2007 16:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| FülesMackó írta: | | Hm, milyen ROM? Proci adatai? BatteryStatussal... |
3.8.2.21 WWE A proci pedig 195MHz A modell szám pedig PM200..hát röviden ennyi...de látom neked WM6 van fent????!!!! Az működik rendesen??? Esetleg elküldenéd hogyan tudom feltenni? Hátha azzal jobb lesz...Köszönöm!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2006.12.03., Vasárnap, 14:48 Hozzászólások: 129 PDA: MDA Compact II (Charmer) /OS: WM6 4.0.0.0 WWE TouchFLO/
|
Elküldve: Csüt. Dec. 20, 2007 22:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hm, milyen ROM? Proci adatai? BatteryStatussal... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Dec. 20, 2007 11:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Semmilyen program nincs a gépen, az új szoftver felrakása után semmi nem került rá...Az SD kártyán pedig csak az IGO van... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Dec. 20, 2007 11:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| sandorjonas írta: | | Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek abban, hogy MDA COMPACT II-es készülékemen nem mindig érhető el a tap rész, csak amikor ő akarja...Szoftverfrissítés sem segített..Ha mondjuk egy-két órán keresztül nem használom a gépet akkor semmit nem csinál, olyan mintha vmi foglalná a memóriát.majd ha észhez tért, akkor tökéletesen működik...Leteszem egy fél napra majd megint semmi...Mi a baj?Az biztos, hogy nem a tap része rossz, hiszen akkor soha nem működne... |
Szerintem fagyásgyanús, vmi megkajálja a memóriád. Milyen programokat használsz? Neked is ajánlom az oxios eszközöket.
http://www.oxios.com/memory/ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Dec. 18, 2007 15:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek abban, hogy MDA COMPACT II-es készülékemen nem mindig érhető el a tap rész, csak amikor ő akarja...Szoftverfrissítés sem segített..Ha mondjuk egy-két órán keresztül nem használom a gépet akkor semmit nem csinál, olyan mintha vmi foglalná a memóriát.majd ha észhez tért, akkor tökéletesen működik...Leteszem egy fél napra majd megint semmi...Mi a baj?Az biztos, hogy nem a tap része rossz, hiszen akkor soha nem működne... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Dec. 18, 2007 15:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek abban, hogy MDA COMPACT II-es készülékemen nem mindig érhető el a tap rész, csak amikor ő akarja...Szoftverfrissítés sem segített..Ha mondjuk egy-két órán keresztül nem használom a gépet akkor semmit nem csinál, olyan mintha vmi foglalná a memóriát.majd ha észhez tért, akkor tökéletesen működik...Leteszem egy fél napra majd megint semmi...Mi a baj?Az biztos, hogy nem a tap része rossz, hiszen akkor soha nem működne... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Dec. 10, 2007 17:55 Hozzászólás témája: |
|
|
| MTom írta: | | FülesMackó írta: | | S vezetés közben nagyon jol jön az egyujjas modszer, |
Vezetés közben Nem szabad a telót piszergálni.  |
Dehogynem, csak ugy h ne üss el senkit, s ne menj neki senkinek... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MTom Gyakori jelenség

|
Elküldve: Hétf. Dec. 10, 2007 17:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| FülesMackó írta: | | S vezetés közben nagyon jol jön az egyujjas modszer, |
Vezetés közben Nem szabad a telót piszergálni.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Dec. 10, 2007 16:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| MTom írta: | | FülesMackó írta: | | MTom írta: | | FülesMackó írta: | | Lehet h a PDA dobálja el a Bluetooth jelet? Mert headsettel is szenved...:S |
Rom frissítés???  |
Nincs hozzá kedvem... HR meg már volt, de lehet felteszem 2.1 es touch ot, ugyis a 2.0 van most fent...  |
Na visszatértél a 2.0 hoz? Én meg a Vlodekféle 004.4 et használom. Nekem ez jött be eddig a legjobban. |
Igazából csak tippelem a 2.0át, ugy emléxem legutobb bazirégen szedtem le bármit is xda dev röl. Én megszoktam a touch sok kicsi plusz át ami hiányozna...:S vezetés közben nagyon jol jön az egyujjas modszer, meg eddig gondom sem volt vele semmi, most kezdett el szenvedni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|