Windows CE Portál
Ahol a mobilitás új értelmet nyer
FacebookGoogle PlusRSS FeedTwitterA reklámok blokkolása ellehetetleníti a Windows CE Portál működését!

Üdvözlünk a Windows CE Portálon! Portálunk és angol nyelvű társoldalda, a PDAdb.net immár több mint egy évtizede töretlen lelkesedéssel szolgáltat naprakész és kiemelkedően részletes információkat a legkülönfélébb okostelefonokról, táblagépekről és más meobil eszközökről.
2016-ban a lap fenntartói súlyos pénzügyi nehézségekkel voltak kénytelenek szembenézni. A weblap motorjának, adatbázisainak és grafikus arculatának teljes újratervezése és a tervek megvalósítása tetemes költségekkel járt. A helyzetet súlyosbította a reklámblokkolók egyre intenzívebb jelenléte. Jelenleg a Windows CE Portál látogatóinak 78-84% blokkolja a reklámok megjelenítését, így a lap elsődleges bevételi forrásától esik el. Fenntartása nem kifizetődő.

Kérjük, hogy a fentiekre tekintettel vedd fontolóra a reklámblokkolás kikapcsolását a Windows CE Portálon, hogy a lap működése fenntarthatóvá váljon.

Köszönettel: A Windows CE Portál csapata

Samsung SCH-i200 Galaxy Stellar 4G Android 4.1.2 OTA rendszerfrissítés VRBMA1

Adatlap összezárásaAdatlap szétnyitása

Általános jellemzők

Cím Samsung SCH-i200 Galaxy Stellar 4G Android 4.1.2 OTA rendszerfrissítés
Verzió VRBMA1
Kiadás 2013 Mar 11
Szerző Verizon Wireless
Kategória ROM frissítés
Nyelv Többnyelvű
Leírás angolul Official Android 4.1.2 Firmware Update for Samsung SCH-i200..

Adatlap tulajdonságok
Adatok integritásaAz adatlap integritási szintje meghatározza a közzétett adatok részletességét, megbízhatóságát. A végleges adatlapokat lehetőleg nem módosulnak. Előzetes
Hozzáadva 2013-03-07 09:43
Jelenleg itt tartózkodsz: ROM frissítések \ Samsung SCH-i200 Galaxy Stellar 4G Android 4.1.2 OTA rendszerfrissítés VRBMA1