Windows CE Portál
Ahol a mobilitás új értelmet nyer


FacebookGoogle PlusRSS FeedTwitterA reklámok blokkolása ellehetetleníti a Windows CE Portál működését!

Üdvözlünk a Windows CE Portálon! Portálunk és angol nyelvű társoldalda, a PDAdb.net immár több mint egy évtizede töretlen lelkesedéssel szolgáltat naprakész és kiemelkedően részletes információkat a legkülönfélébb okostelefonokról, táblagépekről és más meobil eszközökről.
2016-ban a lap fenntartói súlyos pénzügyi nehézségekkel voltak kénytelenek szembenézni. A weblap motorjának, adatbázisainak és grafikus arculatának teljes újratervezése és a tervek megvalósítása tetemes költségekkel járt. A helyzetet súlyosbította a reklámblokkolók egyre intenzívebb jelenléte. Jelenleg a Windows CE Portál látogatóinak 78-84% blokkolja a reklámok megjelenítését, így a lap elsődleges bevételi forrásától esik el. Fenntartása nem kifizetődő.

Kérjük, hogy a fentiekre tekintettel vedd fontolóra a reklámblokkolás kikapcsolását a Windows CE Portálon, hogy a lap működése fenntarthatóvá váljon.

Köszönettel: A Windows CE Portál csapata

Sony Ericsson XPERIA X10 Kibővített Kézikönyv

Adatlap összezárásaAdatlap szétnyitása

Általános jellemzők

Cím Sony Ericsson XPERIA X10 Kibővített Kézikönyv
Verzió N/A
Kiadás 2010 Jun 22
Szerző Sony Ericsson Mobile Communications
Kategória Használati útmutató, Kézikönyv
Nyelv Angol
Leírás angolul 100 pages
11.8MB..
Leírás 100 oldal
11,8MB..

Adatlap tulajdonságok
Adatok integritásaAz adatlap integritási szintje meghatározza a közzétett adatok részletességét, megbízhatóságát. A végleges adatlapokat lehetőleg nem módosulnak. Végleges
Hozzáadva 2010-09-02 14:23
Jelenleg itt tartózkodsz: ROM frissítések \ Sony Ericsson XPERIA X10 Kibővített Kézikönyv