Windows CE Portál RSS 

Mobil 
Ahol a mobilitás új értelmet nyer
Gyorsmenü

Oldaltérkép

Ha először jársz Windows CE Portálon, mindenekelőtt ismerkedj meg a portál szerkezeti felépítésével és szolgáltatásaival. Az oldaltérkép átlátható formában összegzi a Windows CE Portál szolgáltatásait, így nagyban megkönnyíti az oldalon történő navigálást. A Főoldal tökéletes kiindulópont a portál a felfedezéséhez. A fejléc a Windows CE Portál kiemelt szolgáltatásaihoz biztosít gyors hozzáférést, emellett a kereső is elérhető innen.

A bal oldali menüben sorakoznak a Windows CE Portál további fő- (WebBolt, Hardver, Szoftver) és alrészlegeire mutató hivatkozások, a Gyorskereső és egyes friss és kiemelt tartalmakat tesz könnyen elérhetővé, így a legutóbbi hozzászólásokat tartalmazó fórumtémakörök, a fórum főmenüje, a legolvasottabb hírek és a legfrissebb és legnépszerűbb szoftverek kattintásnyi közelségbe kerülnek.

A Főoldal a legfrissebb híreket, cikkeket, kiemelt termékeket és a nagyvilág PDA újdonságait gyűjti egy helyre.


A menüoszlopok dinamikusak vagyis az oldalon történő navigálás közben részben változnak, akárcsak a központi ablakkal, mely dinamikusan változik, az adott részleg tartalmának megfelelően. A központi ablak a menüoszlaptól jobbra, illetve a címsor és lábléc között található aktív terület.

A láblécen elhelyezkedő funkciók a böngészést teszik kényelmesebbé, emellett innen is elérhető a Windows CE Portál Mobil változata, mely alacsony sávszélességű internetkapcsolathoz és kis felbontású képernyőhöz (pl. PDA, Okostelefon) lett optimalizálva.

RSS Csatorna | Ugrás a lap tetejére | Rólunk | Windows CE Portál Mobil Változat | Oldaltérkép

© 2003-2016 Windows CE Portál. Minden jog fenntartva | windowsceportal.hu | pdaport.hu | PDAdb.net Partner